gezichtshaartransplantatie

Gezichtshaartransplantatie

Gezichtshaartransplantatie is een procedure waarbij gebieden in het gezicht waar verdunnen of verloren haargroei worden hersteld door een minimaal invasieve chirurgische procedure uit te voeren. Deze procedure wordt meestal uitgevoerd op de baard en snor, maar ook op de zijborstels, wangen of wenkbrauwen.

Gezichtshaartransplantatie is ook een permanente oplossing voor het verbergen van acne littekens, brandlittekens en andere soorten onvolkomenheden die om een ​​aantal redenen kunnen voorkomen. Verlies van gezichtshaar kan genetisch zijn of door externe factoren zoals chirurgie, laser hair removal of verwondingen. Het doel van deze procedure, afhankelijk van elk geval, kan variëren van een kleine dekking van een beperkt gebied tot de volledige restauratie van een dikke baard. Zo kan het worden uitgevoerd op gebieden die helemaal geen haar hebben of op het gebied waar het haar verdunner en de dikte gewenst is.

FUE
Folliculaire Unit Extractie bekend als FUE is de meest recente ontwikkeling in de wereld van haartransplantatie. Het is een minimaal invasieve chirurgische procedure onder lokale verdoving. Het vereist geen ziekenhuisverblijf en laat geen lineaire littekens achter. FUE-procedure heeft drie belangrijke stappen: eerst begint de chirurg gezonde folliculaire eenheden afzonderlijk uit het breder donorgebied, dat zich in de achterkant van je hoofdhuid bevond, die vooraf gescheurd was. Vervolgens begint de chirurg willekeurig te maken om de meest natuurlijke uitstraling mogelijk te maken. Tenslotte worden de gezonde haarfollikels getransplanteerd in de gebieden die dunner worden of kaal worden. Deze haarvervangende techniek zorgt voor een permanente oplossing voor uw haaruitval. Het laat je met een natuurlijke baard en een maximale dichtheid.

Laterale inplanting
Een van de belangrijkste elementen van gezichtshaartransplantatie is om de natuurlijke uitstraling van het nieuw geplante transplantaat te waarborgen. Doen dit vereist de vaardigheden van een ervaren chirurg bij de plaatsing van de graften in de juiste hoek en de juiste richting. Elk centrum kan haarfollikels transplanteren, maar niet elk centrum kan dit doen, terwijl de natuurlijke uitstraling van het gezicht van de patiënt wordt behouden.
Voor optimale resultaten gebruiken we in Avrupa Saç Ekimi de laterale slittechniek die het meest geavanceerd is om de natuurlijke groeiregie van het haar te reproduceren. Deze techniek geeft ook de illusie van een grotere haardichtheid dan de verticaal geplaatste follikels.

Mega-sessies
Avrupa Saç Ekimi heeft het unieke voordeel van alle operaties die zijn uitgevoerd door een zeer ervaren haartransplantatie arts. Dit maakt een enorm verschil in termen van het aantal transplantaten dat in één sessie kan worden getransplanteerd, of wat soms ‘mega-sessie’ wordt genoemd. Die soort langdurige sessies zijn vooral gunstig voor patiënten met een geavanceerde status van haarverliespatroon. Ze geven ze de meest verschijningswijzigende resultaten in de kleinste procedures mogelijk.

Avrupa Hair Transplantgezichtshaartransplantatie